توضیحات

مطالعه ی چین کتابی است که در سال ۲۰۰۶ توسط تی.کالین، نوشته شده است و به بررسی رابطه ی بین مصرف فراورده های حیوانی و بیماریهایی نظیر سرطان پستان، پروستات، دیابت، بیماری قلبی، چاقی، بیماری دستگاه ایمنی، پوکی استخوان و از این دست می پردازد. این کتاب با بیش از ۵۰۰ هزار نسخه فروش از زمان چاپ تا سال ۲۰۱۱ یکی از مشهورترین کتاب های تغذیه در تاریخ آمریکا به شمار می رود. جلد اول این کتاب تحت عنوان «پروتئین حیوانی: تردید در جایگاه اسطوره‌ای آن» به زبان فارسی توسط نشر اینترنتی پاد منتشر شده ست.

دانلود مستقیم پیش نمایش :

حجم : 2.8975276947021 مگابایت
فرمت : zip

دیدگاه ها


مطالب پرطرفدار